Haal meer rendement uit uw eigen evenement

Advertentiebeker.nl heeft een nieuw concept ontworpen om adverteerder, sponsor en doelgroep dichter bij elkaar te brengen op geheel nieuwe wijze.

Reclame met resultaat als aanvulling op standaard sponsorpakket
Maak van uw beker een sterk marketingitem om het evenement te upgraden! De Advertentiebeker zorgt voor meetbare, effectieve reclame en extra inkomsten (VOORBEELD).
Dit is mogelijk d.m.v. innovatieve concepten, 9g media, kortingsactie met coupons, prijsvragen, sms acties, reclame totems en zelfs interactieve SMS schermen op evenementen (festivals, B2B, evenementen, zeilregatta’s, ijsbanen, theater, outdoor events)

Voor wie?

  • Evenementen organisaties
  • Bedrijven/adverteerders
  • Cateringbedrijven

Waarom bedrukte bekers?

  • Kostenbesparing voor de evenementenorganisator
  • Extra aandacht voor de cateraar of adverteerder (doelgerichte promotie)
  • Effectieve manier van reclame maken

Specials voor Cateringbedrijven
Professionele cateraars die op evenementen de drank-en eetconsumpties verzorgen weten de weg naar de producten en diensten van Advertentiebeker goed te vinden. Of het gaat om tientallen bezoekers of duizenden, voor een binnen of buiten evenement. Naast de bekers (koffiebeker karton, plastic evenementenbeker, bier, frisdrankbeker en wijnglazen, policarbonaat) hebben wij ook suikerzakjes, koekjes, draagtreetjes, viltjes, mobilebar etc. met uw eigen opdruk (VOORBEELD).

Veel cateraars kiezen dan ook om deze producten in te zetten voor extra exposure.

Interesse in de voordelen van de Advertentiebeker? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel 0341-410728.