Hoveniersbedrijf MK (Martin Kleermaker) is een jong en dynamisch bedrijf uit Hierden. Martin Kleermaker begon in april 2000 met zijn eigen hoveniersbedrijf nadat hij zijn opleiding als hovenier volledig heeft afgerond. Anno 2010 is zijn bedrijf uitgegroeid tot het meest uiteenlopende hovenier/stratenmakers bedrijf van regio Harderwijk / Hierden. Met toonaangevende klanten als de Sauna en Beautycentrum, Wellnessresort “De Zwaluwhoeve” in Harderwijk, laat Martin zien dat hij tot de absolute top in zijn vak behoort.

Martin vertelt:“De prettige samenwerking met Advertentiebeker is bij mij doorslaggevend geweest. Met hetzelfde budget had ik ook een flyer of een advertentie kunnen hebben. De reacties op mijn eigen beker waren echter zo spontaan dat ik geen enkele spijt heb gehad van deze investering. Aangevuld met mijn overige marketing leveren de bekers van Advertentiebeker mij de nodige publiciteit op.”

Martin zet zijn bekers niet alleen in voor de algemene promotie van zijn bedrijf. Hij sponsort ook de lokale voetbalclub VV Hierden. “Dankzij de bekers, waarmee ik de voetbalclub sponsor, heeft één van de bestuursleden van de club zijn hele tuin door ons laten verzorgen.”

Voor de toekomst heeft Martin 10.000 bekers besteld voor de 34e Veluwade 2010 in Hierden.
Dit grote 4-daagse evenement trekt bezoekers uit alle delen van Nederland en heeft vorig jaar de Harderwijk Event Academy Award gewonnen. “Aangevuld met mijn overige marketing leveren de bekers van Advertentiebeker mij hiermee de nodige publiciteit op”.