Over Advertentiebeker.nl

Wat doen wij:
Advertentiebeker.nl heeft een nieuw concept ontworpen om adverteerder, sponsor en doelgroep dichter bij elkaar te brengen op geheel nieuwe wijze.

Vernieuwend en erg “Hot’’.  Advertentiebeker maakt van een standaard koffiebeker of bierbeker een sterk marketing item. Met reclame; sponsoring en aandacht door middel van het bedrukken van drinkbekers komen mensen op ludieke wijze in aanraking met een boodschap waarvoor ze op dat moment alle aandacht hebben. Dit is, inmiddels aangetoond, een uniek en zeer doeltreffend marketing concept gebleken.

Wie zijn wij:
Advertentiebeker.nl is een landelijke organisatie gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei soorten drinkbekers. We zijn een gezonde organisatie met een overzichtelijk aantal medewerkers. We zijn persoonlijk in onze benadering naar zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Dit is ook de reden dat we sinds onze oprichting in 2008 de relatie met onze opdrachtgevers in stand hebben weten te houden én verder hebben uitgebouwd.

Waar wij in geloven
Onze drive is eenvoudig te verklaren: door resultaatgericht te werken zien we elke keer weer dat de advertentiebeker de naam van onze klant direct tot gespreksonderwerp maakt. En onze klant hierdoor meer omzet genereert.
Met deze successen word je vanzelf razend enthousiast. Of beter nog: een marketingpartner met passie.

Promoot je Merk of bedrijf rechtstreeks in de hand van de klant.
Kom erachter wat Advertentiebeker maakt van een reclame medium waar mensen niet omheen kunnen.

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag wat de beker voor u kan doen: Bel: 0341-410728.

Vriendelijke groet,
Team Advertentiebeker.nl