Schilders- en glaszettersbedrijf Patrique uit Harderwijk bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een gezond en gerespecteerd bedrijf. Eigenaar Patrique de Vries begon in 1997 als schilder bij een lokaal schildersbedrijf maar wist toen al dat hij zijn eigen onderneming wilde starten.
“Patrique heeft een goede naam in de regio”, vertelt Patrique. “Mond-tot-mond reclame is erg belangrijk. Daarnaast heb ik een opvallend logo dat ook ingezet wordt op mijn auto’s.
Om die uitingen te onderbouwen heb ik gekozen voor de bekers van Advertentiebeker”.

Zijn eerste bedrukte bierbekers, met eigen logo, verschenen op Multipop 2009. Later die zomer koos Patrique er ook voor om die beker in te zetten tijdens de 33e Veluwade in Hierden.
Eind 2009 werd in samenwerking met het creatieve team van Advertentiebeker gekozen voor een bedrukte koffiebeker met een ander ontwerp en zijn nieuwe logo en uitleg van zijn bedrijfsactiviteiten. Veel klanten wisten niet dat Patrique ook glas zet.

Patrique heeft zijn succesvolle bekers ook ingezet voor sponsoring van een viertal sportclubs. Naast zijn eigen club, Zwart-Wit uit Harderwijk, sponsort hij ook SDC Putten, Athletiekvereniging Athlos Harderwijk enDVS Ermelo.
“Toen ik mijn eigen bekers als verrassing tegenkwam op een truckerfestival in Assen moest ik enorm lachen. Verder is het niet alleen een prachtig marketingmiddel, het is ook nog eens enorm duurzaam!”, aldus Patrique.